Project Park Campus Pupil Referral Unit
Location London
Description An school for pupils who do not attend mainstream education. 
Idea





Three different student groups use the school and need their own discrete areas, circulation and identity.  On a very constrained urban site these elements are used to create an outdoor courtyard that becomes the heart of the school.  Dining is provided adjacent to the courtyard and reinforces the idea of the center.

External circulation is provided between elements to provide a psychological distinction.  An undulating steel canopy covered with translucent ETFE provide the link between all elements.  This provides two reception areas at each end of the canopy, one for the main entry, and the second for the largest student group within the school.





  




  


  



   




   








Return to homepage